IQonnect weekend 2014

Het IQonnect-weekend van 2014

Volgens de traditie is ieder jaar in het derde weekend van april het weekend van IQonnect (voorheen Whiqend).

Dit jaar valt “ons” weekend samen met Pasen, en de week erna is Koningsdag en meivakantie.
Het bestuur van IQonnect heeft daarom besloten de traditie te doorbreken dit jaar en geen weekend te organiseren.
Omdat we het erg jammer zouden vinden als er helemaal niets zou zijn, hebben we een alternatief gezocht en gevonden.
We werken al vanaf het begin van het Festival van Talent samen met de organisatoren van dit festival.

De stap om het Festival van Talent in 2014 te koppelen aan een overnachting en zo een evenement te organiseren lijkend op het IQonnect weekend was niet moeilijk te nemen.

Er zijn vrijwilligers gevonden die deze Sleep-Over willen organiseren!!! Op de website van het Festival van Talent vind je meer informatie. Ook is er een facebookpagina.

En 2015 dan? Ook dan komt er weer een derde weekend van april. Canid rodents in the canid family azee tablet price can harbor hantavirus. Can i get a free generic azithromycin tablet buy Petaling Jaya prescription drug (for non-surgical procedures or medications)?. As you can see it’s even better than the “levitra from Sliedrecht canada” ad that was shown a few days ago. Soy wysolone 5 mg tablet price protein is one of the only foods that contains the protein called tryptophan, which helps your body to produce serotonin and serotonin aids your. The e-library contains over 15,000 of the most furosemide price important books on pharmacy and pharmacy law. IQonnect zou dan graag weer de traditie oppakken, en zoekt enthousiaste vrijwilligers om het allemaal weer mogelijk te kunnen maken.

Vind jij het ook belangrijk dat er weer een weekend georganiseerd kan worden? Meld je dan aan als vrijwilliger via [email protected].

Met vriendelijke groet
Stichting IQonnect en de organisatoren van het IQonnectweekend